Η Πολυτέλεια που Αξίζετε…

Για Εμάς

Το όραμά μας για την δημιουργία ενός σκάφους που θα απευθύνεται σε ένα κοινό υψηλών απαιτήσεων οδήγησε στην ναυπήγηση του 16 μέτρων Virgo,ενός μοναδικού μηχανοκίνητου ιστιοφόρου. Κατασκευής 2005,διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης και ασφάλειας ,απολύτως εναρμονισμένα με τους κανόνες του Greek Register που εγγυάται την ξένοιαστη διαμονή σας.

Φιλοδοξία μας, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα αξιόπλοο σύγχρονο σκάφος που παρέχει άνεση ,δράση ,πολυτέλεια και συνδυάζει την αισθητική ενός παραδοσιακού ξύλινου scooner με τις ανέσεις ενός πολυτελούς Yacht.

Η Virgo Cruises δραστηριοποιείται ,εδώ και πολλά χρόνια, στον χώρο του τουρισμού μετρώντας πολλές διεθνείς συνεργασίες. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό εταιρικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων και στην οργάνωση κρουαζιέρας. Πληρώντας όλες τις απαιτήσεις, προσφέρουμε πολυήμερες κρουαζιέρες στην Χαλκιδική, στα νησιά των Σποράδων και του Βορείου Αιγαίου, καθώς και μονοήμερες εκδρομές από την Θεσσαλονίκη ή την Χαλκιδική ,αναδεικνύοντας την Ελληνική Γαστρονομία.

Για εμάς ταξίδι με το VIRGO σημαίνει…

Ελευθερία να επισκεφθείτε αμέτρητους προορισμούς καθώς “φτιάχνετε” τη δική σας διαδρομή ,για τις διακοπές σας.

Μια ευκαιρία να έχετε τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού με παραδοσιακό Scooner και ιστιοπλοΐα στα απέραντα γαλάζια νερά του Αιγαίου

Αποκλειστική προσέγγιση σε απρόσιτες παραλίες. Πολυτέλεια και διασκέδαση στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στα κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά

Αποδράσετε από την καθημερινότητα σας…..

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε προτάσεις και να σχεδιάσουμε μαζί μια κρουαζιέρα που θα εμπλουτίσει το ταξίδι σας, θα αναδείξει την εταιρική σας φιλοσοφία και θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας για τελειότητα.

Περιγραφή των Διαμερισμάτων του Σκάφους

Το εσωτερικό του σκάφους έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Επένδυση και κατασκευή σε μασίφ μαόνι και συμπληρωμένο με υφάσματα ναυτικού τύπου, έχει τον αέρα ενός ιστιοφόρου, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 8 επιβάτες σε συνολικά 3 καμπίνες.

Στο κέντρο του σκάφους, δύο ευρύχωρες καμπίνες διαθέτουν διπλά κρεβάτια, μπάνιο WC, ντουλάπα και χώρο φύλαξης αποσκευών.

Η καμπίνα VIP, στην πρύμνη του σκάφους, έχει 4 μεγάλα παράθυρα στο πίσω μέρος και φινιστρίνια στα πλάγια, περιλαμβάνει επιφάνεια εργασίας, ιδιωτικό WC, ευρύχωρη ντουλάπα, και δύο διπλά κρεβάτια.

Δύο επιπλέον κρεβάτια είναι διαθέσιμα στην καμπίνα του πληρώματος.

Το σαλόνι, η κουζίνα και το πιλοτήριο

Υπάρχει άφθονος χώρος για χαλάρωση στο καθιστικό ,στο κατάστρωμα στην πρύμνη, όπου βρίσκεται το εξωτερικό πιλοτήριο, με παραδοσιακό ξύλινο τιμόνι, καθώς και έναν μεγάλο καναπέ στο μπροστινό κατάστρωμα.

Απολαύστε ένα ταξίδι στην Ελληνική γαστρονομία…….

Mια Ματία στην Περιπέτεια..