Ημερήσια Κρουαζιέρα Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε τη Θεσσαλονίκη, όπως θα έπρεπε, δίπλα στη θάλασσα και ζήστε μια ολοήμερη κρουαζιέρα. Επιβιβαστείτε στη Μαρίνα Αρετσού Θεσσαλονίκης με το πολυτελές, χειροποίητο, παραδοσιακό ξύλινο “σκούνερ” μήκους 16 μέτρων που συνδυάζει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια ενός σύγχρονου κρουαζιερόπλοιου.

Αφήστε τον έμπειρο καπετάνιο μας να σας ταξιδέψει μέσα από αρχαίους μύθους, βυζαντινή ιστορία και εμβληματικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ σας οδηγεί μέσα από την ιστορία και τους τοπικούς θρύλους του πολιτισμού μας.

Μέχρι να φτάσουμε στο πιο αξιοσημείωτο μνημείο της πόλης, τον Λευκό Πύργο, το πλήρωμα μας σας προσφέρει τάπας από τοπικά πιάτα και αναψυκτικά. Χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωντανή ατμόσφαιρα μιας πόλης με την άνεση ενός ιδιωτικού ιστιοφόρου, μακριά από τα πλήθη.

Αργότερα μέσα στην ημέρα ταξιδεύουμε προς απομονωμένους κόλπους στην περιοχή των Νέων Επιβατών, έτοιμοι να απολαύσουμε περιπέτειες στη θάλασσα σε παραλίες με γαλάζιες σημαίες. Ενώ απολαμβάνετε τη θάλασσα, το πλήρωμά μας ετοιμάζει το κύριο γεύμα με τοπικές παραδοσιακές συνταγές και κρασί από την Επανομή. Αγκαλιάστε το ελληνικό φως και το μπλε από τη θάλασσα, απελευθερώστε το μυαλό και την ψυχή σας από ανησυχίες.

Με το τέλος της ημέρας ο καπετάνιος σας ταξιδεύει σταθερά στη Μαρίνα Αρετσού Θεσσαλονίκης.

Η απόλαυση που αξίζετε……