ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Αναχώρηση στις 10 πμ – άφιξη στις 18:00 μμ

Αναχώρηση από το “ντόκο” στο Πευκοχώρι. Πρωινό μπάνιο  στο νησί της Κελυφου. Είναι ακατοίκητο και ξεχωρίζει για την άγρια ομορφιά του. Έντονο ανάγλυφο ακτογραμμής, με απότομες πλαγιές και ακτές, γεμάτες πεύκα και άγριες ελιές, απόκρημνους βράχους, που δημιουργούν ενδιαφέρουσες σπηλιές και σας καλούν να τις εξερευνήσετε. Το Κέλυφος έχει μία και μοναδική παραλία, η οποία ξεχωρίζει για τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά της και αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για κολύμπι και καταδύσεις με αναπνευστήρα (snorkeling). Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τα γραφικά λιμανάκια του Porto Carras, μία συνεχής εναλλαγή μικρών όρμων και πευκόφυτων πλαγιών στην Χερσόνησο της Σιθωνίας. Μπάνιο και χαλάρωση. Επιστροφή στο “πρώτο” πόδι της Χαλκιδικής και μπάνιο στον ‘Κουρσάρο”.

Περιλαμβάνονται:

Ποτό κατά την άφιξη

Καπετάνιος και Προσωπικό,

Πλήρες μενού το οποίο προετοιμάζεται μέσα στο πλοίο

Menu:

1. Ελληνικό μεζέ (σερβίρεται περίπου στις 12:00 και αποτελείται από 5-6 διαφορετικά πιάτα με ελληνικές γεύσεις, συνοδευόμενο από τοπικό ούζο)

2. Κύριο γεύμα: (σερβίρεται περίπου στις 15:00, ζυμαρικά με θαλασσινά, ελληνική σαλάτα, φρούτα, γλυκό, συνοδευόμενο από τοπική μάρκα κρασιού “VERTZAMO” λευκό ή roze). Νερό, χυμοί, αναψυκτικά, κρασί απεριόριστο.

Διατίθεται φαγητό για χορτοφάγους και χορτοφάγους ή για επιβάτες με αλλεργίες, κατόπιν αιτήματος.

Περιλαμβάνονται: Πετσέτες παραλίας, για χρήση στο πλοίο, σαγιονάρες, μαθήματα ιστιοπλοΐας, κολύμβηση με αναπνευστήρα και αλιευτικά εργαλεία, καύσιμα, ΦΠΑ, έξοδα λιμένα

Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας είναι προσαρμοσμένο και μπορούμε να αποφασίσουμε μαζί για αυτό.)