4 ώρες Θαλάσσια Ξενάγηση στην Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε τη Θεσσαλονίκη, όπως θα έπρεπε, δίπλα στη θάλασσα και ζήστε μια 4ωρη θεματική κρουαζιέρα στον Θερμαϊκό Κόλπο. Επιβιβαστείτε στη Μαρίνα Αρετσού Θεσσαλονίκης με το πολυτελές, χειροποίητο και παραδοσιακό ξύλινο “σκούνερ” μήκους 16 μέτρων που συνδυάζει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια ενός σύγχρονου κρουαζιερόπλοιου.

Αφήστε τον έμπειρο καπετάνιο μας να σας ταξιδέψει μέσα από αρχαίους μύθους, βυζαντινή ιστορία και εμβληματικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο οδηγός μας σας ταξιδεύει μέσα από την ιστορία και τους τοπικούς θρύλους του πολιτισμού μας.

Μέχρι να φτάσουμε στο πιο αξιοσημείωτο μνημείο της πόλης, τον Λευκό Πύργο, το πλήρωμα μας σας προσφέρει τάπας από τοπικά πιάτα και αναψυκτικά. Χαλαρώστε και απολαύστε τη ζωντανή ατμόσφαιρα μιας πόλης με την άνεση ενός ιδιωτικού ιστιοφόρου, μακριά από τα πλήθη.

Ρίξτε μια τελευταία ματιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ ξεκινάμε το ταξίδι επιστροφής μας παραλιακά. Αγκαλιάστε το ελληνικό φως και το μπλε από τη θάλασσα, ελευθερώστε το μυαλό και την ψυχή σας από ανησυχίες καθώς ο καπετάνιος μας σας ταξιδεύει σταθερά πίσω.

Τώρα είστε σαν εμάς…

Αναχώρηση στις 10:00 π.μ και Επιστροφή στις 14:00μ.μ

Περιλαμβάνονται :

Ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη

Καπετάνιος και Προσωπικό,

Πλήρες μενού, το οποίο προετοιμάζεται επί του σκάφους:

Το ελληνικό «μεζέ» σερβίρεται περίπου στις 12:00 και αποτελείται από 5-6 διαφορετικά πιάτα με ελληνικές γεύσεις, συνοδευόμενο από τοπικό ούζο, ελληνική σαλάτα, φρούτα, γλυκό, συνοδευόμενο από τοπικό λευκό κρασί ή ρόζ. Νερό, χυμούς, αναψυκτικά, απεριόριστος.

 Μαθήματα ιστιοπλοΐας, καύσιμα, ΦΠΑ, έξοδα λιμένα.

(Δείπνο είναι διαθέσιμο για χορτοφάγους και χορτοφάγους ή για επιβάτες με αλλεργίες, κατόπιν αιτήματος. Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας είναι προσαρμοσμένο και μπορούμε να αποφασίσουμε μαζί για αυτό.)